IMG_4214

Buitenschoolse opvang

“Mam, ik heb vandaag gewonnen met tennis! En morgen gaan we een speurtocht doen.” Het kan zomaar gebeuren dat jouw kind nogal enthousiast is als je hem of haar ophaalt na een middag bij BSO De Kasteeltuyn. We organiseren namelijk zoveel leuke dingen. De middagen zijn eigenlijk te kort.

Sporten en spelen

De sporthal van Castellum, de Richard Krajicek Playground en natuurspeelplaats Tipi Tuin worden vertrouwde plekken voor jouw kind. Want we gaan er regelmatig naartoe. Maar ook het basketbalveld, de speeltuin en grasvelden in de buurt staan op ons programma. Buiten spelen en sporten vinden we belangrijk. Of de zon nu schijnt of het regent, we hebben altijd wel een plek waar kinderen zich kunnen uitleven. En we zorgen voor een wisselend programma.

Veel aandacht voor het talent van ieder kind

We zijn natuurlijk ook graag op onze eigen locatie. Dan hebben we het druk met toneel, zang, dans, koken, knutselen, spelletjes, lezen of bouwen. Onze pedagogisch medewerkers kijken heel goed waar ieder kind behoefte aan heeft. Niks moet, veel kan. Maar we stimuleren je kind ook om iets nieuws te proberen. Het is geweldig om te zien als een kind eigen talent ontdekt. Een verlegen kind dat enthousiast met een groep meedoet. Een kind dat ineens wel paprika lust op een zelfgemaakte pizza. Kleine overwinningen. Daar zijn we trots op.

Bij BSO De Kasteeltuyn werken we graag samen met experts

Voor sportieve activiteiten doen we een beroep op de sportcoach van Palenstein. Voor het ontwikkelen van talenten werken we nauw samen met Piëzo. En zelf hebben we deskundige pedagogisch medewerkers in dienst. We werken graag samen voor alle kinderen van de omringende scholen: De Kasteeltuyn, De Jacobsvlinder en De Achtsprong.