YHS_0112

Stichting OPOZ

IKC De Kasteeltuyn maakt onderdeel uit van stichting OPOZ. Een positieve en vooruitstrevende organisatie waarbinnen volop oog is voor talent en ruimte voor de ontwikkeling daarvan.

OPOZ heeft negentien basisscholen in Zoetermeer. Iedere school heeft zijn eigen profiel, sfeer en onderwijsconcept. Vanuit ons openbare karakter maken we ons sterk voor optimale kansen voor ieder kind, voor kwalitatief goed onderwijs en voor een brede ontwikkeling van kinderen.

Onze opdracht

We zien het als onze opdracht om kinderen goed te begeleiden bij hun ontwikkeling en ze voor te bereiden op de steeds sneller veranderende samenleving, waarin de complexiteit toeneemt. Dit vraagt om eigentijds en inspirerend onderwijs, ontwikkeld vanuit ruimte voor innovatie.

Samen in ontwikkeling

Als team werken we samen aan een hechte relatie tussen kinderen, ouders en school. Samen proberen we het beste voor onze kinderen te bereiken. Ons motto is dan ook: ‘Samen in ontwikkeling’.

Werken bij OPOZ

OPOZ is altijd op zoek naar gemotiveerde, nieuwe collega’s. Wil je meer weten over werken bij OPOZ, overweeg je een stap naar het onderwijs, of wil je vrijblijvend in gesprek over de diverse opleidingen en loopbaanmogelijkheden binnen onze organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Onze HR-adviseurs drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je, terwijl ze met jou je wensen en de mogelijkheden binnen OPOZ bespreken. Wij horen graag van je!

werkenbij@opoz.nl / (079) 329 08 25